Csütörtöktől forgalmirend-változás lépett életbe a Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton

Megosztás

Újabb építési üteméhez érkezett a 260-as elkerülő úti projekt a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton. A következő építési ütem 2023. augusztus 3-án, csütörtökön kezdődik és várhatóan szeptember közepéig tart. A munkálatok ideje alatt forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők.

Az út átépítése során Kazincbarcika határában a Múcsonyi úton lévő vasúti átjáró mellett megépült új körforgalmú csomóponton keresztül, az Ipari út nyomvonalát is igénybe véve lehet majd közlekedni. Ideiglenes útirányjelző táblák segítik majd az autósokat, akik mindkét irányba ezt az útvonalat használhatják, közölte a Magyar Közút.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

A napokban több forgalomkorlátozásról és útlezárásról adtunk hírt. Ezeket itt, itt és itt olvashatja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek